Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så hög himlen är

 

 

Så hög himlen är

 
Dit kommer jag  aldrig nå
 
Endast betraktelsen
 
är min 
 
bakom en glasklar ruta
 
på våning två

 




Fri vers av PkA
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-03 16:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
För min tanke till Sånger från andra våningen, undrar varför
2017-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag är på väg dit.
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA