Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora allt



Jag lever i en bubbla

försöker hålla värmen när det blåser kallt



Så rädd för att snubbla

tappa taget och förlora allt




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-03 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
anspråkslöst med djup känsla
2017-04-03

  Karolina Cerise
Vackert!
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus