Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva igen

 

 

 

 


så stegar sommaren sakteliga mot sitt slut
och likt ett andetag
så var allt över
på vad som kändes en sekund

nostalgiska vindar blåser
och jag har inte jagat så många Pokémon
sedan jag var tretton
jag har nyss skaffat gymkort
och jag bär med mig samma beslutsamhet
som jag hade när jag var sjutton

det är jag mot min rival
återigen
möter hans blick då och då i spegeln
knyter näven i fickan
du ska bli du igen
tänker jag om mig själv

det får vara nog nu
jag ska göra mitt bästa för att resa mig igen
efter all denna tid
det är nu eller aldrig

tiden väntar inte på någon
och jag är trött på att vänta på tiden
så om ett år
då ska jag vara en bättre version
jag ska vara mer social
våga mer

jag tänker faktiskt försöka mig på att leva
istället för att överleva

jag ska bli mig själv igen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-03 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De tre sista styckena kunde jag relatera så starkt till. Väldigt bra skrivet precis som resten av dina texter!
2016-11-15

  Carola Viola Hedelius VIP
Så sant leva och inte överleva
2016-09-25

    Anonym Ängel
Heja!
2016-09-13

  Tess74
Bra!
2016-09-03

  överlevaren VIP
Beslutsamma ord som andas styrka!
2016-09-03

  Andreas db Gustafsson
Jag hänger med.
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP