Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärlekens skull

Huset där på ängen
där vi bodde en gång
en lyckosam tid
fylld av kärlekens sång
Jag minns stjärnornas ljus
blinkande över vatten
känslorna vi kände
hur vi älskade den natten

Vi tog båten ut på sjön
och kände vinden i ett segel
vi stod nästan stilla
vattnet som en spegel
Vi tog oss till en udde
där vi älskade så bra
jag la kärleksorden i din mun
och du förstod vad jag sa

Det var för kärleken
som vi bodde där
alla kyssar och kramar
och i dig var jag kär

Det var smultron i gräset
som du smakade på
du tuggade och njöt
jag trädde upp dem på strå
Vi låg där på marken
och molnen stannade kvar
där uppe på himmelen
såg vi framtidens svar

Du ritade något
kanske ett kärleksbrev
pappret var vitt
på det som du skrev
Vi hade vår trygghet
denna mystiska dag
det sas att vi älskade
till livets behag

Det var för kärleken
som vi bodde där
alla kyssar och kramar
och i dig var jag kär

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 848 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-04 03:22



Bookmark and Share


  aol
Så ljuvligt vackert skaldat,
2018-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra minnen att bevara...
2016-09-09

  Siggesdotter
En vacker kärlek jättefint skriven!
2016-09-09

  Kjell Åhsberg
Fint fångat av lyckliga stunder.
2016-09-06

    Dan Myrbeck
Så härligt!
2016-09-05

  M.Eta
Vackert skrivet om kärlek!
2016-09-05

  Anya VIP
Innerligt ömt och varmt målat.
2016-09-05

  Ninananonia VIP
Så fint :)
2016-09-05

  H.C.B
Vill inte uppmuntra till ytterligare skrivande med ett sånt slentrianmässigt kommenterande. Ja vi vet att du är duktig. Kommentera mina grejjer som är helt otroliga på sistonne.
2016-09-05

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker o sensuell kärleksvisa
till ditt hjärtas dam
Du rodde ut till Paradisets udde
o njöt av Kärlekens kram...!
2016-09-04

  Fem hjärtan VIP
Romantisk och vacker!
2016-09-04

    ej medlem längre
Vackert om gemenskap och kärlek!
2016-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekslycka i det förgångna, skriver du berörande vackert om.
2016-09-04

    ej medlem längre
Så vackert dina ord nynnar.
2016-09-04

  Eva Langrath VIP
Fin kärlekssång
2016-09-04

  Yrre VIP
Ååå romantiskt!!!
2016-09-04

  Marianne Räf
Mkt välskrivet och fint om lyckliga kärleksstunder i det förgångna!
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO