Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggpunkt

 

Händer som en duva, den kuttrar i min mun.

Nagelbinder din amorbåge, klöser bruset ur kroppen.

Sjunger stämjärn, klart: I am not a number...

Hans fötter stampar golvet slätt, dunkar hårt i mitt bröst.

Som slagverk. Ett fullblod blöder, ett öppet sår. Förmakets rum

fyller mitt flimmer. Hårfint ritas en cirkel.

Vi möts i ringens mitt, tänjer käkar. Slåss om liv, vältrar

undan. Som en manöver, glider in.

Räknar daggpunkter, sväljer regn. Spricker och väser.

Nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Kozo
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-04 11:03



Bookmark and Share


  filharmoniker
Går att läsa om och om igen. Briljant!
2016-09-08

    ej medlem längre
Vackert!
2016-09-04

    ej medlem längre
I am free man... '

-att aldrig ge upp
kampen Eller sig själv
ur byar med kärlek
+
2016-09-04

  Scarlett Miryam VIP
Jag älskar ju när man hittar på nya ord (nagelbinder!); skriver du upp dem så att du minns dem, återanvänder...? (bara en tanke nu)
Många bilder, nagelbinda amorbåge, jag ser hur du gör det. Vi gillar.
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo