Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel / trippelhaiku 4.9.2016

 

 

efter ett år av tystnad

sker miraklet

rösten fungerar igen

 

halvannan timme

av tonsatta ord; hjärtat

sprängfyllt av glädje

 

orden, musiken

sällsammaste näring

för hjärtat, själen

 

 

 

 

2016-09-04  20:32




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-09-04 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
om texter o musik som lenande för våra inre, sprittande glädje tycker jag mig finna i raderna, finfint!
2016-09-07

    sajo
Glädje känner man. Underbart. Jag applåderar och känner att det finns så mycket kraft i dina ord.
2016-09-05

    ADI Nehlin
Underbart!
2016-09-05

    ej medlem längre
Underbart! Tack för att du delar med dig av denna glädje!
2016-09-05

  walborg
Lyfter!!! Varmt tack!
2016-09-05

  Peter Olausson VIP
Lätt och klar att flyga som en fjäril i solen: glädje!
2016-09-05

  Eva Langrath VIP
Fina små haikusar där glädjen smittar. Grattis
2016-09-05

    ej medlem längre
Bara att gratulera. Glädjen känns i texten.
2016-09-04

    ej medlem längre
Fyller mig med glädje och hopp.
Musik och sång är toppen :)
2016-09-04

  Poeten Salvador VIP
En haiku "ska" ju innehålla en vändning. Tycker att de sista rderna vänder och överraskar
2016-09-04

  Kozo
Ja, den känslan. Ett svällande bröst/ så lätt/ med vördnad/ glad.
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP