Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltså, bara så ingen missförstår, det är fritt fram att komma med konstruktiv kritik på denna


Självbild

Kom inte och påstå att jag har fel
din jävla översittare
Jag vill inte ha dina kommentarer
de betyder inget för mig
de kommer aldrig att påverka mig

Jag däremot,
som den underdog jag är
har min fulla rätt att tala om sanningen
att håna de fåniga ord du använder
att tala om för dig hur fel du har

För mig lurar du inte,
jag vet ju att det alltid är mig du vill kritisera
när du i allmänna ordalag ifrågasätter
hur vi människor beter oss




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-04 20:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Snygg "känga" det här...oavsett vad man säger så tror jag att vi alltid påverkas av vad andra tycker och tänker, mer eller mindre...
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)