Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej kvinnor på poeter.se missa inte den här!

 http://www.expressen.se/kultur/varfor-hatar-manliga-poeter-oss-kvinnor/

 

Om ni har missad en fantastisk beskrivning av våra liv på Sveriges den största sajt

Om den här är jargonen och poesi kultur i Sverige då jag säger oj,oj

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2016-09-04 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP