Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag önskar jag låg bakom ditt leende

 

Jag önskar att jag låg bakom ditt leende
att just när...


dina läppar lättade segel
och breddade sina gränser
internationellt
var det för att du smakade
mitt namn
på din tunga
och flög, jorden runt

 

 

jag önskar att jag låg bakom ditt leende
att jag fick skeda med dig
 röra om i grytan
som ingen annan lyckats laga
med samma goda recept
att få allt att smälta i munnen
när du landat på mina lakan

 

viska:

 

"go ahead - go ahead
ta risken
I got your back"

 

baby, I got your back!

 

 

 

tar varje skott
här i mitt bröst
jag vill ge dig trygghet
i min famn
känna din puls
mot min hals

 

 

 

jag önskar att jag låg bakom ditt leende
som att jag placerat det där
i ditt ansikte
utan förvarning
utan någon baktanke
bara i ren glädje

 

 

och
jag önskar att jag låg bakom ditt leende
Just när solen gäspade och månen sträckte på sig
just där dina drömmar lutar mot kudden
Att jag var den som snosade dig i nacken
Just när din himmel sprack upp
i sängen

 

 

 

 

och dina ögon blev min religion

 

 

 

 

 

 

 

- och jag bad om ett mirakel

 

 

 

 


När du vänder dig om

 

 

 

Se skapelsen i dina pupiller som


       The big bang theory




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-09-04 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt! Vilka härliga metaforer och sensualismen pulserar som ett andra hjärta när man läser det här.
2019-08-30

    Sefarge VIP

Passionerad
Ord närvaro
Som bränner!
:)

2016-11-20

  Poesia VIP
Åh, vad bra du skriver - ljuvligt att få ta del av!

*varm applåd*
2016-09-09

  Karina"Kia"
*Duns* så underbart erotiskt smygande vackert skaldat...

Att föna varandra i sitt mönster,se den andra bli glad av det den andra gör,se och omfamna varandra för livet är smultron och jordgubb...

Känna pulsen slå..men att känna pulsen snabbare går när du vidrör...smultron!


Underbart sötma i denna vackert sängfös....
2016-09-05

  Sandstorm7777
Ja lysande <3
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP