Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olivetti

Oliv ett i
glasburk med ättika
Ol i vett i
veli
ve liv
o vi vet

etikett
etik ett
o livet

i vet vett
vet
vet
vet
ti

* ti = öppet slut

Så frun vet...
Ja, men inte ni?




Övriga genrer av frun
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-05 00:00



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
De lever!
2016-09-05

  Onomatoprofet VIP
Ja, vad hände med bortglömda Olivetti? Jag googlar svaret själv.
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

frun