Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämndbegär utan förlikning


Hasar längs väggen
kroppen är lealös
situationen paralyserar psyket

ännu en uppgörelse
att statuera makt
behålla din kontroll

slag eller hot
sätts i system
som upprätthåller ordning

i din värld
som är sjuk
där du misslyckats

din rädsla projiceras
på oss andra
att iscensätta minnen

att ta hämnd
få en upprättelse
där övertag kränker

gentemot andra oskyldiga
som blir offer
för din ilska

resultatet tappar greppet
rasande faller konceptet
du blir utstraffad








Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2018-02-05 11:46



Bookmark and Share


  Palett
Svårt att leva i en sådan relation, berörande text
2018-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt när det är så...mycket berörande...
2018-02-05

  Hopplös själ
Blytung!
Eller ska jag säga volframtung men då går kanske innebörden förlorad!

Läser med behållning varje ord!
Känslan är "sanning bakom många fasader" i detta stycke!

Förvisso bara min egen känsla!
2018-02-05

  Nils-Robert
En dikt som får själ och kropp att frysa till is
2018-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Ryser när jag läser din text, sådana människor vill man inte ha i sin närhet!
2018-02-05

  Quasimodo
Stark här för övergrepp, kränkningar av andras liv utan känsla och heder!
2018-02-05

  ULJO
Stark text du levererar.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP