Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt eller inget




Grip tag i mig
och dra mig in i din famn

Låt mig alltid
få ha dig i mina tankar

Eller

Släpp mig fri
och låt mig få gå

Låt mig aldrig
mer ha dig i mina tankar




Fri vers av Therés
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-05-11 23:55



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
kärlek är ett mysterium
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!