Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp

gulbruna rosor

med ansiktet mot solen

blir snart fågelmat




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-05 07:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rikligt med ord - frön, metaforen är otroligt stark!
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Till stor glädje för människor och fåglar!
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP