Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå som lila violer

Det är sol
Fast det är höst
Och jag leker sommar
Som tröst
Jag sörjer glädjen
Du tar
Just när himlen
Ler bar
Ditt sinne är för tungt
För att tynga mig ner
Och jag orkar
Jag orkar
Så mycket mer




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-05 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive