Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DEN FÖRLORADE JORDEN

 

rester av blast

multnade rötter

vissnade blad

blommors frön

 

övergiven skörd

en ofruktbar jord

fukt mögel röta

frostnupen grodd

 

bondens sorgesång

åkerjordens tårflod

folkets hungersnöd

hjordens utarmning

 

öde är stigen

tyst är gatan

tomma husen

övergiven by

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-05 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP