Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pavlov´s Dog Experiment


GALNEHUNDSJUKAN

S / Stanna upp:

De herrelösa laboratoriehundarna,

Med sina illasittande och irritabla koppel

Och

Med diagnosen ”galnehundsjuka”

bland andra

Slutade aldrig att dregla även om de inte fick det som de dreglade för.

 

Experimentell psykologi-omvänd

 

O / Observera

A / Acceptera, Agera 

L / Låt den gå, släpp 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 1009 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-05 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP