Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Kärlek i April

April
Våren smyger sig sakta på
Kärleken vilar & väntar i sin vrå
Solen viskar
Snart kommer du värmas av mig
Ty strålarna närmar sig dig
Havet är mörkläggande blå med ett täcke vill jag det krypa inpå
Ett vandrande ljus
Sveper förbi mitt hus
Väntar på att du ska göra något bus
Något oväntat kanske sker
När längtan knackar på efter mer
Så fina se dig om
Någon i vinden ropar kom kom kom
Bakom ridån hörs ett ljud
Det är ryttaren som kommer med ett bud
Att endast handling kan väcka en djup sömn till liv
Så vid bryggans kant tog hon sitt första kliv
Denna kvinna har fastnat i orden
Så lyft henne loss från jorden
Ty den är fortfarande fuktig å hett
Blandat med en kärleksfull smet
Kanske en dryck kan förtrolla
Eller med ett hjärta bolla
Så kliv in i min planet
Du kommer upptäcka att du kan bli het
Älskade fina du
Var i tanken här å nu
Rosor jag skickar till dig
Men glöm ej förgätmigej ...??




Fri vers (Fri form) av veroniqa perzon
Läst 696 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-05 22:02



Bookmark and Share


  veroniqa perzon
Tusentack solstråle. Det värmer nu ett sogset hjärta.....kram
2017-01-10

  Solstrale VIP
Bra skrivet med fina formler och magiskt skimmer!
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon