Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2016/09/militarregion-syds-tipslinje/


Mina höst skor heter, inte ”Vagabond”

 Poeter är känsliga, sensitiva, delikata varelser, läger märke i detaljer till skillnad hårdhet i kontrast poeter med karaktär med tecken på bedragare typ Face Book. Från Varuhuset. Så frågan är, är dem poeter? men i tider och vilka fall som helst inte framträdande poeter här… dem är bara reklam och ingen matadorers och conquistadors. ”Reklam”.

-                     och jag såg så länge på mina skor, Faller nostalgisk i den gamla goda tiden atmosfären.

bruna lädervaror är en bra alltid modern bildligt och i behov av skokräm efter att jag tagit bort dammet under sommaren underlättades som en skyddande film på dem som lades på den nischen av skor vid ingången nästan osynlig.

Jag öppnar lådorna med skyddande vax och börja polera dem. Efter en kvarts timme hade börjat lysa som drottningen av snövit spegel.

-                     Hur långt håller eller kostar detta varumärke av italienska skor? Det gör mig allt mer nyfiken och tittar på internet, men bra var min förvåning att konvertera valuta som passerar över hundra tusen kronor.

Nu när jag har tid även som Mr. par skor som jag köpte 5 år sedan till basaren secondhand på 20 sek, upptäcker kosta så mycket nu?

De är nu på kanten av fönstret i morgonen solsken. där kommer att hitta dem Karlavagnen också. Jag vågar inte tar mina nya skor. Jag sparar dem till framtid.

Vilken glädje att vi inte dumpade i en behållare med stöd till dem som kommer från en lång väg. Europa och dess beräkningar är kriminella i brist på en punkt du kan förlora alla ekonomiska och mänskliga rättigheter.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-06 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP