Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tofflor ”Allt för Sverige”

 

Det är skrämmande men det som gör mig orolig är att folkets icke lojala förmåga att värna om för Sverige och allt det i brist på adrenalin i hjärta då konsekvensen gör omedvetet folk törstig på ännu mera våld och lukter på hemma plan.

Alkohol resor till Gran Canaria. =frustation, identifikation?

Tänk bara logisk och medicinskt:

Pyromaner är bara sexuell frustrerade individer.

Om man reser till slumområdena alla dessa som påstår har inget jobb i invandranas område, i äntligen dem är mycket organiserade i sysselsättning kompensation ingen är arbetslös bara på papper. Och pengarna svischar någonstans till fjärrans land därför att är behovet av en Isis stat, för den nya generation, precis som byggde svenskarna spanska och amerikanska, engelska, portugisiska kolonier 1987 efter Palme mordet.

Tänk om svenska eller engelska pensionärer måste lämna nu sol paradiset på grund av Brexit eller Trump och demonstrera i tofflor ”Allt för Sverige”

 

Alla kriser i Sverige som i äntligen är ingen kris i Sverige bara i folkets huvud.

Det är framändens makt listiga taktik att krossa systemens infrastruktur.

Och ta över det som är söndermalda. För att komma till makt själva.

Då påstår jag i Sverige är civilkrig,klingar klockor med utländska toner manipulerade och infiltrerades med kärlek emigranter.

Målet kan uppnås även utan de psykiska bältade terrorister.

Tänk om hade sluppits 70 år regel att förbjuda att tala om essentiella väsentliga till för Sveriges bästa och svenska medborgare gagn.

Men detta gäng vill  illa till Sverige vill  att vi leva i ignorans och okunskap i kunskapens hastiget  sekel 2016  och det  tär frustrerande.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-06 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP