Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget!

Förhoppningens fallskärm styr mig norr om förståndet.
Släpper taget om förnuftets tunga allvar som rullar nerför ättestupan.
Fantasins kritor tecknar lycka bland molnens fuktiga kyla.
Barnsligt nyfiket knäpper jag upp skärmen och landar mjukt i barnens kärlek.
Passionsfrukt växer i kunskapens växthus.
Modig svart pist leder till målets dörr.
Öppna o njut.
Visdomens borg är trygg.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-06 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur det gick när de första två åt av kunskapens träd på gott och ont vet vi med facit i hand.
Det är samma slags frukt som de s k nyandliga (new age) i dag vurmar för.
Detta visar med all önskvärd tydlighet vem de tjänar.
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge