Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09022016

 

 

 

09022016
Morgonens nyhetsflöde öppnar med att Wolf, vd:n på Swedbank, omedelbart lämnar sin tjänst med 19 miljoner i avgångsvederlag. Finns inga ord för vidrigheterna. Kan bara konstatera att stråtröveriet har tagits till en aldrig tidigare upplevd nivå – fy fan.
Leena tog till jobbet och var väldigt spänd. Redovisat moms, känner obehag och upplever att mycket är väldig oklart. Skickade lite materiel till Poeter.se. för några dagar sedan. Verkar vara ännu en plats för bekräftelsenarkomaner. Det mesta som publiceras är i bästa fall harmlöst. Många texter är om hjärta och smärta uppkört i röven, eller navelskåderi med massor av tillsatt socker. I dag vill jag äta pulvermos med korv.
Får ingen ordning på skrivandet. Jag bara skriver. Allt jag skriver försvinner om datorn kraschar. Vill jag det.

 

 

 

Roger Karlsson




Prosa av Roger Karlsson
Läst 315 gånger
Publicerad 2016-09-06 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson