Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGEST SITTER DU SITTER PÅ MITT BRÖST

 

Jag sprängs av all denna ångest 

vill inte ha dig som en vän

gå snälla lämna mig ifred

för jag orkar inte mera

du sitter på mitt bröst

du vägrar ge dig av

gå nu du är inte välkommen

nåt mera

 

du har låst mitt hjärta med lås 

och bom ber en tyst bön 

hoppas gud hör




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-06 18:10



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ta ett djupt andetag… snälla du! Eller lär dig frigörande andning som jag gått kurs till pedagog i… Andningen är A och O. Den ska ingen ta ifrån oss!
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen