Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN SKRIVANDE KLAPP

 

hennes förklaringsbenägenhet

viljan att räta ut frågetecknen

skrider in i evighetens visdom

strålar mig med kunskapsmättnad

 

avståndet närmar sig närheten

beröringspunkterna tangerar

den omsusade klärvoajansens

synkroniserade inre ansatser 

 

som en speglande inre kärna

vars grobarhet genererar ord

med rytmintervallers exakthet

vars träffsäkerhet aldrig skådats

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-06 19:42



Bookmark and Share


  LillaLovis
Underbart härlig , ärliga rader känns det som. Avståndet närmar sig närheten, evighetens visdom. Lite skräckblandad förtjusning. Tack!
2017-11-22

  Solstrale VIP
SVEA är hennes namn...
2016-09-06

    ej medlem längre
En spännande komposition. Jag tycker mycket om den här.
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP