Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt?

Vart tog förlåtet vägen?
Fastnade det i gråten
eller i motviljan
av att erkänna ett misstag?
Svaret kan bara finnas
i sanningens substans.
Och just sanningen
är det som befriar
Kanske det inte behövs ett förlåt ändå?

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-06 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP