Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad är allt som jag frågar om.

 

Går på brinnande ord där chic känna livsglädje jag kasta mig att se hur det kommer höst.

Morgnar hälsning hindrar mig som jag tycker är ganska hård i rosa genomskinlig spegel. Tippler nu är bara en skugga bakom tveksamt imaginära film.

Jag passar nattlinne, regera över hälen natten som jag vann broderi slumpvis fly.   Och du från trasor av visdom gör busig hyllning till solen ljus. 

Nu kalla kräsna trött på så mycket sol i hopp om en ny apokalyptisk regn jag gör min levande eld. Ge mig skönheten glöd plundrade tomma drömmar.

Illusionen av staden där vin flöden tände och talar om representation av ett hjärta uppenbarelse av en idiot som erbjuder en brinnande längtan efter en gyllene fjäder i beröm av himlen.

 

Glas halvfullt reflektion lysande i mina ögon genomsyrade med sol och salt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-09-06 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP