Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt

Du är oceanen som sköljer över mig
Du är stormen som blåser sönder mig
Du är känslan som bryter ner mig
Du är vägen som alltid når mig
Du är månen som alltid lyser upp mig
Du är drömmen som jag aldrig vill vakna ur
Du är texten i Precis som Romeo
Du är smärtan i Joy division
Du är kärleken i sagan




Fri vers av April skies
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-06 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies