Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Magnum opus

 

 

Ljuset

Värmen

Existerar även i mörka skeenden

 

Se och känn tillit

Tro på vackerheten

Giv hopp till världen

 

Purpurfärgad kärlek

Är själens nerv

Inse således att vi är energi

 

Vi tillhör samma sällskap

Skövla därför inte djur, växter eller liv

Vörda din nästa som du själv vill bli respekterad




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 393 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-07 12:55



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fina ord
vackerheten
som ger
tilltysigheten
som blir en
kärlyssning
jordgemenskap
2016-10-22

  Chawa VIP
Så sant och fint skrivet! Härlig titel som jag tror syftar på livets förunderliga storverk som vi uppfattar som harmoni när kärlekens ändlösa kraft får råda.
2016-09-11

  Lindha W Gustavsson
Du uttrycker dig så fint, varmt och klokt - gillas därför mycket, tillsammans med den överblommande rallarrosen/mjölken.
2016-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
Din text är som en brandfackla...mycket bra...
2016-09-09

  erkki
Vackerhet var ett nytt och fint ord. Skönare än skönhet. Ska vi applicera några nyanser till ordet föreslår jag ett kvardröjande lugn i intrycken man får.
2016-09-08

  Kjell Åhsberg
Här är lätt att hålla med. I alla ord.
2016-09-07

  ULJO
Kloka reflektioner
2016-09-07

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2016-09-07

    ej medlem längre
Tänkvärd och sann text!
Tycker särskilt om sista tre raderna!
Fin bild av det vackra som vi oftast inte ser!
2016-09-07

  Kim VIP
Ja se bara på naturen! Skönheten är total!

2016-09-07

  Anya VIP
Amen vill jag bara säga här. Så sant.
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren