Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar

undrar
om man på allvar
ska undra något alls
eller om det är bättre
att strunta i att undra
fundera och tänka

llivet går ju upp och
ner ändå utan dessa
ständiga frågeställningar
som ockuperar min
stakars hjärna

ändå sitter jag
i mitt bad
min oas av funderingar
och filosoferar över
..vem eller vad
kanske till och med hur

viktigast är ju
åtminstone
försöka komma till
punkten av sin tanke

jo jo
jag är lycklig
så kär
och glad i tanken

kanske därför att
jag ska till 08 land igen
för att fylla på min energi
med hjälp av våran
vackra huvudstad som
bjuder på långa promenader
med kameran
i högsta hugg

om ni undrar

jo

jag undrar vidare




Fri vers av agneta pichler
Läst 526 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-09-07 15:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
den här förstod jag "punkten av sin tanke" bra
2017-10-18

  aol
Gillar dina tankar mycket,
2017-10-04

  ULJO
Ta dagen som den kommer och fundera inte så mycket. Allt löser sig alltid
2016-09-07

  Tor-Björn Gustavsson VIP
God filosofi.Lev i nuet,gläds åt minnen.
TBG.
2016-09-07

  M M Mannheim VIP
Ja idag som det är så kanske det skulle vara bäst att bara stänga av. Men då kanske vi vaknar upp en morgon med att vara totalt översköljda av allt det onda som finns runt hörnet.
2016-09-07

    Dan Myrbeck
Att leva
är att undra.

Det ligger i människans natur. Jag har själv svårt att bara "stänga av". Fast det bör vi göra ibland!
2016-09-07

  Zandor
hoppas på fortsättning...
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler