Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draghjälp?

osäkerheten tar så lätt över
varför
allt blir ofta fel
inget är egentligen fel

ständigt rädd för misstag
inte bara mina egna, enbart allas



solen bränner mer än värmer
bländar mer än lyser upp
sårar av misstag
ville bara hjälpa till
det gör ont
vad säger man när den menade väl?



trött. så trött. aldrig får jag vila, aldrig
vill orka. dansa
det är för tugnt att dra allt
de andra drar lasset bakåt, sinkar

kramp i själen
allt jag vill är bara att sova
sömnen är ett skämt, jag förstår inte
jag skulle ju få draghjälp, hemhjälp, framgång
jag sitter fast och hjälpande händerna applåderar
ingen hjälp att hämta från de som tror att de redan var klara




Fri vers av rutvintertwist
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-07 15:30



Bookmark and Share


    B.holmgren
"Kramp i själen" - fullträff!
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

rutvintertwist