Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom till mig genom en dröm. Sång och musik i ljudfilen.


Sång till tilliten

VERS 1
Jag såg en stolt fågel flyga
högt uppe i skyn
jag undra' vad gör jag
här nere i dyn
och även om den försvann
ifrån min horisont
så börja' jag tänka
på sant och sånt

REFRÄNG
Tro på mig tro på dig
tro vem du vill
även om tro inte
kan räcka till
tro på han tro på hon
trott om du vill
om du bara visste
skulle du ej stå still

VERS 2
Och vänner som jag förnekat
och sett mest som lort
om jag bara visste
vad jag hade gjort
de flög väl bort såsom fågeln
och lämna' mig kvar
men jag bara undrar
när de åter far

REFRÄNG

STICK
Om natten när du sover
hälsar du på hos mig
men fågeln försvinner
innan jag har sagt hej
hejdå
hejdå
hej hej hej
hejdå

REFRÄNG




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bengt H VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-07 16:08



Bookmark and Share


  Kim VIP
Mycket smärta här…
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP