Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto; Ego 20160907


Slipsval

 

Gul eller grön slips

Svårt att bestämma för Björk

Bäst att ta båda

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-07 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till uppmärksammad text!


2016-09-12

  Maria Sundelin VIP
Eller varför ej
En färgkavalkad i höst
Finns många färger
2016-09-12

  Chawa VIP
Inte lätt i brytningstider...
Härlig haiku, tillika bild!
2016-09-08

  Respons VIP
Fyndigt!
2016-09-07

  ULJO
Ha ha där fick du till det
2016-09-07

    ej medlem längre
Härlig fyndig haiku. Fin bild också!












2016-09-07

  Bo Himmelsbåge
Fin bild o fyndig haiku!
Mr. Höst får nog svårt att välja slips nu,
en tid... det blir säkert randigt...
men flugan får nog vila lugnt under barken, tills ljusare dansfester över sjön igen...
2016-09-07

    ej medlem längre
Ja det börjar bli dags för höstfärgerna!
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg