Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack att ni tänkte på mig

Fick det där mailet idag
att jag inte tittat in på länge
tack för mailet
och ett hjärta
<3

poeten


Ska man skriva om man inte ha något att säga?
ska man tala om man inte har något att tänka
ska man tänka om hjärnan har vittrat ut

är jag kvar
eller
är det slut?

poeten
<3




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-09-07 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP