Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nervös

sluta titta på mig
- fast sluta sluta titta på mig
jag får panik




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 356 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-07 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, ibland vill man gömma sig
blunda!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek