Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du slog hårdare än någon annan

Tack, jag älskar dig
Du fick mig att tro på mitt värde
för mig
men framförallt för dig
Att få ha en betydelse
Få vara en del av ditt liv
Inte bara en praktisk trasa
En människa

Tack, men jag hatar dig
Jag hatar att du fick mig att tro
att jag hade en plats
Hos dig
Var det bara en vit lögn
Tänkt att glädja mig
Tänkt att lyfta mig
upp ur den här helveteshålan kallad livet

Det var aldrig sant




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-07 22:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch, vilket svek, du bör alltid få må som den gudinna du är, oavkortat.
2016-09-27

    ej medlem längre
lika hårt som allmängiltigt. men någon gång ska det väl bli på riktigt kan man ju alltid hoppas.
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson