Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp



Höstvinden var stark
och torra grenar föll ned.

Vinden ville visa sin styrka.
Ett nedblåst fågelbo fanns
vid trädets mark.


Ett enkelt bo för årets kull
gav skydd och trygghet.

Tills ungarna klara möta
fåglars liv, och boet
snart en del av markens mull.




Fri vers av Martin Lind
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-07 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind