Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför fråntas svenska barn rätten till att bo och vräks?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22096601.ab

http://www.msn.com/sv-se/video/watch/hitlers-bok-mein-kamfs-ges-ut-i-dag-v%c3%a4cker-mycket-starka-reaktioner/vi-CCh3j3

 

OM Trenden: ”Koncepten Vräkningen” år 2016 nåde minna öronen på den heliga moder 8: e september, symbol heliga flicka Maria födelsedag idag tänker jag beskåda min rädsla och berättar!

Jag ber till Osynliga Maria, som kan smälta isen i förstenade hjärta till landets erövrare. Våra vardagsprofesorer.

Men, sedan för 3 år fick jag konkret bevis på Stockholms största hyresförvaltare företag Managers och  besök aktiviteter.

Han ordnade genom SL få göra en spaning på mig och förfölja med följande story och budskap:

”Alla kontrakt i Sverige Stockholms hem varken hyres eller arbete dras ut ur en bok första upplaga av Mein Kamfs"!

Jag förträngde informationen av rädsla. För nazisters så väll gamla och dem nya.

Idag mörketall, när ser i statistiken att 2000 svenska barn har vräks ur sin första hand och födsel lägenheter som drivs runt Stockholm bland Missbrukare hotellhem.

Trots allt vräkning av barn familjer utan social bedömning i förväg som potentiell familj till demontering och regerings nollvision att EJ får vräkas barn!

Då jag jämför hyres förvaltare till Sveriges landsförrädare.

Svårt att jämföra er med hederliga svenska. Medborgare!

Om vad säger ISIS när ser en sådan missorganisation och svenskarnas fientliga lojalitet till sina ägna medborgare att respektera lagar  så klart att ISIS video rullar. Med filmen ÄR NI REDO SVERIGE?!

Om en av våra västerländska ungdomar väljer ger sig på åka i öknen då betydde att fins ingenting att förlura och ingen skillnad mellan Stockholm ”kommunalla” och en ISIS strid soldat!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-08 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP