Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gång snart


Någon gång snart
skall jag bli
en klok gammal dam
med tunga tankar
och visa råd

Men först måste
den lilla flickan
inom mig
sluta hoppa hage.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-08 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP