Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häktar fast


sommaren vill inte släppa taget

inte än

dröjer sig kvar

blåser milda vindar 

häller sol i våra sinnen

så vi ska härda ut

när mörkret kramar om









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-09 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP