Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig skall jag få så mycket inspiration som en morgoncigarett kan ge precis efter kaffet ovanpå risgrynsgröten. Jag som inte varken röker eller dricker kaffe, går då miste om närapå hela stycket.


Några tankar om olyckan med




Nu dricker jag inte alkohol,
men om jag gjorde det
så skulle jag få just de idéer
som en brukar få
om en först som tagit
ett glas eller två en smula före.

Å andra sidan
har jag inte körkort heller
och det är ju tur
att jag inte ens kan kombinera
dessa två intressen

för annars skulle jag ju behöva alibi
för att aldrig med min fot
ha satt den
just där och då som olyckan varit framme.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-20 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP