Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om affärer ibland på löpsedeln. En parafras väl lika mycket som en aforism. Inspirerad av en annan poet i mej-len. Svenska för 'alltid redo' eller 'på post' som det också kan heta.


Så sant som det är sagt




Hopp är ofta mer än ett sjukhus.
Men utan hopp, heller inget sjukhus där.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2017-02-20 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP