Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens Kalla Tankar

invecklat intalande intecknar min vara breh/
vi fäktas tömmer kranar helt sluta käftas vakna mer/
utan känsla saknas ved elda på till nästa vår/
kämpa bro syster ser fällan få en skärrad jao/

ängslan slår fängslar får jävla fån med sin batong/
och pistol jag tindrar långt bländar med en storm/
känslan e enorm bäddas ner av toner/
vänta på min roll stampar in din dörr krigar med min broder/

vad!? bäst du fattar detta tugget!/
har ingen ork att kaxa med en fucking horunge/
tog nubben stod upp sen likaså min kukmuskel/
sjuk jupp men vissa orkar med mej tur gossen/

hösten är här o vindarna blåser kallt med löven/
allt jag behöver är min varma söta sanna sköna/
min magdansande böna jag vandrar med love jao/
men många fitter gör mej så förbannad jag vill döda/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-09 18:21



Bookmark and Share


  genni VIP
Musiken passar bra till dessa rader..
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl