Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varthän kära följeslagare?

Isen är bruten
Cirkeln är sluten
Lugnet råder åter
Tiden stöder, vänner förlåter

Smärtan kommer att lätta
Sorgen ska ej längre fjättra
Värme famnar mitt hjärta
Helar min kropp, rensar min smärta

En ny tid i antågande
Ställer mig nyfiken, ställer mig frågande
Livet en gåta, ett enigma
Men utan murar, utan stigma




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-09 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord