Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Asch Ture...


Tomma ord

Du säger så mycket som låter bra,
men orden betyder nåt annat
än jag hört!

Du säger du vill mej väl,
men fortsätter ändå såra
med dina handlingar!

Du säger du förstår hur jag känner,
men undrar ändå
över mina tårar.

Du säger att ärlighet är viktigast,
men ändå bor lögnen
i din mun!

Hur blev du sån?




Fri vers av KeB
Läst 634 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-09 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB