Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bekännelser från två män på fyllan


Grannar

Fan vad jag är full
Vad underbart
Jävla elgräsklippare
jag var helt vansinnig
Imorgon ska jag spika upp
kabeljäveln
Den här musiken ska spelas
på min dödsbädd
Sture sover så gott till musiken
Sara sover väl? Nej
tror inte det.

I bilen, fan vad bra musik
Har du dricka? Vad vill du ha nu?
Du ska få en femma av mig
Det är fullt i hela skithuset
men jag har inget att ge dig
Kronofogden
knackade på för fjorton dagar sedan
Det är jobbigt sånt
Får jag jobb så lånar jag dig
Jävla skuld, så jävla surt
man måste skriva på
Sätt på en annan musik nu




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-09 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson