Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar

Pengar är fundamentet till det mesta

Pengar är byggstenar i byggandet av ett företag

Pengar är incitamentet till att vinna och segra

i olika sammanhang

Pengar kan göra en människa helt oberoende;

och bristen på desamma kan göra människor

handfallna eller bakbundna

Pengar kan komma till glädje

om de kommer till den som är sjuk och behövande

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-10 11:32



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Utan pengar står vi handfallna. Så pengar betyder mycket.
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP