Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märklig genomskådad mellan liv och död ändå finns kontakt.


- Jag besökte den hus där katten väntade vid affären i dörren på morgonen och kvickt förflyttar sig mellan ben på personal och stiger upp på den tredje våning, sätter sig fin på en prydnad soffan. Och sover trygg hela dagen.

Det sägs att en kat kan tipsa om en droppe klor fins i ett hav.


Där har hon hittad spår på sitt mate som fins inte mer. Men hushåll prylar har lämnats till välgörenhet.

Var, ovanför sitter en inskription med väggmålningar:
”Tar hand om dig och hålla dig till vit man bekvämligheter”.

Ni gissade rätt det är Myrornas hus där kan man se och träffa mitt på dag en vän kanske som har rest bort till den mörka bekväma andra sida.


  Mig har tagit fyra år för att våga kontakta ingen denna plats, den kat har försvunnit men för ett par minuter där var allting samma som förr.

 

 

 Ja, det finns ett livs form efter döden men komunikationen görs genom tecken;




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-10 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP