Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterligheter

Just efter att ha lyssnat på Juan Diego Flórez

och hans fantastiska sångkonst i Last night of the proms

föll mig denna tanken in:

Varför skall länderna i världen bjuda varandra

på så mycken förfärlig förstörelse

när vi istället kan bjuda varandra

på så mycken underbar förströelse

som direkt går till våra hjärtan

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-10 21:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Helt rätt iakttagelse!
Men då blir b.l.a
Vapenkrämare
Militärer och
Vissa krigshetsande
Politiker arbetslösa.
Tack!
"Klokögde" Valter.
:)

2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP