Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradigmskifte i september

 

Det skiftar så smått

Från grönt till grått

Värmen kommer

Värmen går

Snart nog faller allt

Först löven

Sedan snön

 

De stora skiftena i livet

Märks ibland inte förrän man blickar tillbaka

Efteråt

Men nu märker jag att allt sträcker sig framåt

Mot våren

Du vet, den där borta om ett halvdussin månvarv

 

Men först löven

Och sedan snön




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-10 23:46



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, nog gör det ont när blad faller och knoppar brister Gunnar!
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström