Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten av positivt tänkande

Det är livsviktigt att man har en positiv livssyn

innan man går in i åldringsstadiet

Alla sinnesfunktioner tenderar att försämras och förgrovas

när man blir gammal

Och är man då utrustad med ett positivt sinnelag,

så har man större möjligheter att uppleva en dräglig ålderdom

trots allt det som då kan inträffa




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-11 12:27



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ajaja, då blir det illa för mig...
2016-09-16

  soligajag_1 VIP
Du har så rätt i ditt tänkande Valter!!
Fortsätt och var positiv och lev upp!!
2016-09-12

    Sefarge VIP
Ja en del har vingar
att lyfta med!
:)
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP