Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärren.

De yttre ärren
syns
för omvärlden.

Frågorna som
ställs
kan jag besvara.

De inre såren
ger
inga frågor.

De inre ärren
smärtar
osynligt.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-11 12:27



Bookmark and Share


  mickech
Ja, själens sår består.
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP